کد خبر 58463
تاریخ انتشار: ۳ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

سرپرست تيم پزشكي فوق‌تخصص جراحي پلاستيك ايران، اعزامي به گاودانه گفت: مجرب‌ترين پزشكان دنيا براي كمك به آسيب‌ديدگان كم‌بضاعت گاودانه و دلجويي از آن‌ها به اين روستا سفر كردند.

به گزارش مشرق به نقل از رجا، دكتر عيسي هرمزي كلانتر امروز در گفت‌وگو با فارس به گاودانه اظهار داشت: جامعه پزشكان متعهد ايران اسلامي هنگامي كه در مناطق جنگي و در طول 8 سال دفاع مقدس به رزمندگان اسلام خدمت مي‌كردند به معناي واقعي خدمت صادقانه پي‌بردند كه امروز اين سنگر به شكلي ديگر حفظ شده است.

وي گفت: پزشكان با رفتن به مناطق محروم و با در اختيار گذاشتن علم و دانش خود براي خدمت به مردم اين مناطق، به شيريني خدمت بيشتر پي‌‌برده كه در نوع خود موفقيتي بزرگ براي جامعه پزشكي ايران است.

وي ابراز داشت: اگر چه بسياري از پزشكان اعزامي به روستاي گاودانه در سطوح مختلف بين‌المللي افراد شناخته شده‌اي هستند ولي با اين حال زحمت سفر مناطق محروم را به جان خريده چرا كه لذت كمك به هم‌نوعان از پشت ميز نشيني و انجام عمل‌هاي جراحي لوكس بهتر و شيرين‌تر است.

رئيس بيمارستان 15 خرداد تهران عنوان داشت: بايد سد مشكلات را بشكافيم و سر سفره روستاييان بنشينيم تا درد و رنج آن‌ها را احساس كرده و خود را در محروميت‌ها و مصائب آن‌ها شريك بدانيم تا در راه خدمت به فرزندان با استعداد كشور كه هر يك آينده‌سازي چاره‌ساز براي مملكت اسلامي بوده، گامي اساسي برداشته باشيم.

كلانتر هرمزي، سرآغاز چنين سفرهايي را از سال 88 و با سفر به مناطق محروم خوزستان اعلام كرد و افزود: در سال‌هاي نخستين اين حركت جهادي، تنها 5 فوق تخصص در اين تيم حضور داشتند كه بسياري از مردم محروم را كه از ناحيه فك و جمجمه و لب داراي مشكل بودند مورد معاينه و درمان قرار مي‌دادند.

اين استاد دانشگاه و چهره ‌بين‌المللي دانش پزشكي افزود: پس از اين‌كه توسط مطبوعات و اصحاب رسانه، روستاي گاودانه و مشكلات گريبان‌گير مردم آن ديار به كشور مخابره شد، پزشكان متعهد وظيفه خود دانستند كه بسيجي‌وار براي كمك به هموطنان محروم خود راهي گاودانه شوند.

وي با قدرداني از انجمن دانشجويان كهگيلويه و بويراحمد سراسر كشور كه در معرفي اين روستا و مقدمه‌سازي اين حركت جهادي نقش موثري ايفا كردند، تصريح كرد: تيم مجرب و متبحر 12 نفره جراحي پلاستيك كشور داوطلبانه خواستار حضور در اين روستا و درمان رايگان مصدومين استفاده از تله‌كابين دستي (گرگر) شدند.

رئيس بيمارستان فوق تخصصي جراحي پلاستيك 15 خرداد تهران در پاسخ به سوال خبرنگار فارس مبني بر اين‌كه چه كمكي مي‌توان به حادثه‌ديدگان اين روستا كرد، اظهار داشت: در حال حاضر از 40 روش گوناگون مي‌توان به ياري اين مصدومين شتافت كه كمترين آن دلجويي و همچنين عصب‌درماني نوك انگشتان قطع ‌شده مردم اين روستا مي‌باشد.

اين فوق تخصص جراحي پلاستيك كشور با اشاره به ياوه‌گويي بنگاه‌هاي شايعه پراكني غرب از جمله بي‌بي‌سي در زمينه مشكلات مردم اين روستا ابراز داشت: با اعزام داوطلبانه اين گروه فوق تخصصي و عاشق خدمت و كمك به مردم محروم كشور، آب پاكي به روي دستان ناپاك بدخواهان اين نظام و انقلاب ريخته شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس